Логотип Дубенський замок
  • Головна
  • Відвідувачам
  • Інклюзія
  • Галерея
  • Про нас
  • Контакти
  • Правила відвідування

Новини заповідника

Мисливці за дивами

У Дубенський замок навідались «мисливці за дивами» з телеканалу «Україна»

Колишні маєтки князів Острозьких та Любомирських стали локацією для нового проєкту телеканалу «Україна».

телеканал «Україна»
Характерне дзижчання квадрокоптера над замком минулого тижня анонсувало неординарну подію – зйомки нового проєкту телеканалу «Україна». Невдовзі замкове дворище перетворилось на знімальний майданчик, на якому працювала ціла творча команда у складі сценариста, режисера, операторів, ведучих, візажистів та освітлювачів.

«Мисливці за дивами» – так назвали свій проєкт столичні телевізійники, а позаяк Дубенський замок визнаний одним із 7 чудес України і у ньому див та легенд більше, ніж достатньо, то маршрут зйомок аж ніяк не міг оминути наше місто.
Формат зйомок чимось нагадує travel show, – розповіла журналіст телеканалу Ірина Коць. – Але цей жанр ми доповнюємо живим спілкуванням між ведучою проєкту та екскурсоводом. Наша героїня намагатиметься віднайти у цій розповіді найцікавіші факти, можливо з домішками містики, дізнатись про легенди, які дійшли до нас від часів князівської доби
Зйомки проєкту «Мисливці за дивами» стартували цьогоріч у березні

Телеканал Україна 2
Знімальна група уже поповнила творчий багаж у Львові, Луцьку та Тараканівському форті. У 45-хвилинний епізод увійде 6 цікавих історій. Одна із них стосуватиметься Дубенського замку.
Ми з моїм колегою-співведучим справді виступаємо у ролі мисливців за дивами, адже полюємо на захопливі, дивовижні та неймовірні факти з нашої історії, – ділиться деталями сценарію учасниця проєкту Анастасія Кошман. – Між нами відбувається своєрідний батл: той, хто знайде найцікавішу історію, неординарну історичну персону і отримає найбільше симпатій у глядачів, які голосуватимуть у режимі онлайн, – той і стане найкращим мисливцем за дивами
Водночас проєкт виконує надзвичайно високу і почесну місію – популяризує історичні цінності України серед широкого загалу, виховує молоде покоління у дусі поваги і шани до славної минувшини нашого народу. І про це теж пам’ятають творці нової передачі.
Головна легенда для нас – легенда про племінницю князя Острозького Беату, яка, за переказами, своїми сміливими діями захистила замок від набігу татар, – трішки відкриває секрети сценарію зйомок режисер проєкту Костянтин Комишанов
телеканалу «Україна» 3
Далі розпочинається діалог між ведучою-мисливицею за дивами Анастасією Кошман та екскурсоводом Заповідника Тетяною Гаврилюк, який фіксується двома мобільними відеокамерами. Результат роботи знімальної групи ми зможемо побачити 19 квітня у ранковому ефірі телеканалу «Україна».

Контакти

Логотип заповідника Дубно
Україна, 35600, Рівненська область
місто Дубно, вулиця Замкова, 7a
+380984758621 (каса)
+380965752552 (шлюб)
Email: Напишіть нам!
Web: www.zamokdubno.com.ua

Графік роботи

З 1 квітня працюємо з 9:00 до 18:00 год.
Без обідньої перерви.

Експозиційні та виставкові зали зачиняються за 15 хв до завершення робочого дня.

Вихідні дні: 1 січня, 7 січня та перший день Великодня

Долучайтеся до нас!

© 2024 Дубенський замок
УКФ
Сайт адаптовано за підтримки
«Український культурний фонд».
2021 рік
ХОСТИНГ САЙТІВ