Логотип Дубенський замок
  • Головна
  • Відвідувачам
  • Інклюзія
  • Галерея
  • Про нас
  • Контакти
  • Правила відвідування

Новини заповідника

Театралізований шлюб за добу

Театралізований шлюб за добу у Тронній залі Дубенського замку відтепер доступний всім бажаючим

У грудні 2017 року Дубенський замок став організатором швидкого одруження по пілотному проєкту “Шлюб за добу”, а Дубно стало другим містом, яке впровадило цю послугу у Рівненській області, надаючи можливість молодим парам одружитися за 24 години. З тих пір більше 316 молодих пар поєднали свої закохані серця у стінах неприступного древнього замку.

25 січня 2018 р. молоді дубенчани Микола Гордійчук та Наталія Галичанська поєднали свої долі, ставши першою молодою парою, яка скористалася послугою «Шлюб за добу». Церемонія проходила в романтичній атмосфері із запаленими свічками у Мисливській залі. Під звуки класичної музики молодята крокували доріжкою, кружляли у весільному танку, подібно до того, як це відбувалося тут кілька століть тому.

Практично відразу після запуску нової послуги директор Державного історико-культурного заповідника м. Дубна Леонід Кічатий поставив перед собою та колективом амбітну ціль: зробити так, щоб «Шлюб за добу» став найкращим в Україні.

З тих пір, незважаючи на труднощі та нові реалії, які внесла всесвітня пандемія COVID-19, працівники Заповідника невпинно рухались до цієї мети. Так, у жовтні 2020 року була відкрита неймовірно красива Тронна зала – місце для проведення офіційних зустрічей та шлюбної церемонії.

Театралізований шлюб за добу 2
Це буде незабутнє театралізоване костюмоване дійство

І ось, 15 квітня 2021 року, Державний історико-культурний заповідник м. Дубна з гордістю представить широкому загалу ексклюзивну послугу реєстрації «Шлюбу за добу» з проведенням урочистого обряду у Тронній залі. Це буде незабутнє театралізоване костюмоване дійство із залученням 8-ми дійових осіб, музичного супроводу і розважальної частини.

Театралізований шлюб за добу 3
Святкування буде нагадувати середньовічну казку, в якій одружуються особи княжого роду. Тут у красивій романтичній атмосфері Тронної зали, серед запалених свічок та пишних квітів, шлюбне дійство оживить світлі почуття наречених. Ця нестандартна, цікава й, однозначно, пам’ятна церемонія одруження стане для молодят незабутньою!

Присутність подружжя князів Острозьких, які засвідчать новостворений союз шлюбним листом, скріпленим іменною печаткою та власними підписами, нададуть більшої ваги та піднесення намірам молодої пари створити нову сім’ю.

Кохання, яке поєднує два серця в одне – надзвичайно красиве почуття, а одруження двох закоханих – пам’ятна подія у житті. Тому усі наречені, які замовлять театралізовану послугу «Шлюб за добу» у Тронній залі, потраплять до величного маєтку славної княжої родини, а їх люблячі серця відчують дух шляхетства та вишуканості в особливій атмосфері Дубенського замку

Контакти

Логотип заповідника Дубно
Україна, 35600, Рівненська область
місто Дубно, вулиця Замкова, 7a
+380984758621 (каса)
+380965752552 (шлюб)
Email: Напишіть нам!
Web: www.zamokdubno.com.ua

Графік роботи

З 1 листопада працюємо з 9:00 до 17:00 год.
Без обідньої перерви.

Експозиційні та виставкові зали зачиняються за 15 хв до завершення робочого дня.

Вихідні дні: 1 січня, 7 січня та перший день Великодня

Долучайтеся до нас!

© 2024 Дубенський замок
УКФ
Сайт адаптовано за підтримки
«Український культурний фонд».
2021 рік
ХОСТИНГ САЙТІВ