Логотип Дубенський замок
  • Головна
  • Відвідувачам
  • Інклюзія
  • Галерея
  • Про нас
  • Контакти
  • Правила відвідування

Новини заповідника

Дорожня карта співпраці

Намітили дорожню карту співпраці з Овруцькою громадою

25 травня 2021 року адміністрація Державного історико-культурного заповідника м. Дубна побувала в одноденному відрядженні до Овруцької територіальної громади Житомирської області, де обидві сторони намітили дорожню карту співпраці.

Під час робочої зустрічі з міським головою Овруцької ОТГ Іваном Корутом обговорили можливості встановлення рекламних білбордів, які будуть популяризувати Заповідник та спільні туристичні маршрути Рівненщини і Житомирщини. Позаяк Овруцька громада вже започаткувала співпрацю із нашою установою, взявши участь у підготовці та відзначенні Дня Європи у Дубенському замку, йшла розмова й про написання спільних проєктів.

У ході візиту відбулась зустріч з директором Овруцької зразкової Малої академії народних мистецтв та ремесел, заслуженим художником України Миколою Климовичем, з яким домовились про презентацію масштабної виставки картин із соломки у День міста Дубна 2 серпня 2021 року. До слова, виставка експонувалась у багатьох країнах світу, а високохудожні оригінальні картини із соломки отримували у подарунок навіть президенти різних держав.

Овруч Микола Климович
Під час відвідин Овруцької громади, представники адміністрації Заповідника ознайомились з економічним потенціалом регіону, побувавши, зокрема, на кар’єрі з видобутку кварцитів – корисних копалин, що використовуються у металургії , будівництві доріг, вимощуванні тротуарів тощо. Їх також радо зустрічали у Центрі дитячої творчості.

Директор Заповідника Леонід Кічатий та представник ЮНЕСКО у Дубні Леонід Дудко поклали квіти до пам’ятника «І мертвим, і живим захисникам України в російсько-українській війні 2014 р.»

Дорожня карта співпраці 2
Дорожня карта співпраці 3

Невдовзі Заповідник зустрічатиме делегацію Овруцької громади з візитом-відповіддю на Рівненщині. Гості оглянуть найважливіші туристичні об’єкти нашого краю для підготовки спільного міжрегіонального проєкту.

Контакти

Логотип заповідника Дубно
Україна, 35600, Рівненська область
місто Дубно, вулиця Замкова, 7a
+380984758621 (каса)
+380965752552 (шлюб)
Email: Напишіть нам!
Web: www.zamokdubno.com.ua

Графік роботи

З 1 квітня працюємо з 9:00 до 18:00 год.
Без обідньої перерви.

Експозиційні та виставкові зали зачиняються за 15 хв до завершення робочого дня.

Вихідні дні: 1 січня, 7 січня та перший день Великодня

Долучайтеся до нас!

© 2024 Дубенський замок
УКФ
Сайт адаптовано за підтримки
«Український культурний фонд».
2021 рік
ХОСТИНГ САЙТІВ