Логотип Дубенський замок
  • Головна
  • Відвідувачам
  • Інклюзія
  • Галерея
  • Про нас
  • Контакти
  • Правила відвідування

Новини заповідника

Перший спільний проєкт

Започатковано перший спільний проєкт між Заповідником міста Дубно та КП «Рівнекнига»

Предметом договору, який підписали і скріпили печатками у виставковій залі палацу князів Любомирських директор Державного історико-культурного заповідника міста Дубно Леонід Кічатий та керівник КП «Рівнекнига» Рівненської обласної ради Олександр Савчук, є співпраця у сфері організації та розробки спільної друкованої продукції.

Перший спільний проєкт 2

Документ багатообіцяючий і у перспективі має принести маркетингові дивіденди у сенсі популяризації історичної перлини Волині, якою є Дубенський замок. Та й комунальне підприємство «Рівнекнига» від такої співпраці буде у виграші.

Адже після перемовин двох керівників на тему продовження і розвитку партнерських стосунків, напрошується резюме: попереду ще багато творчих знахідок та нестандартних рішень, якими готові нас приємно здивувати обидві сторони. Тим більше, що наступні проєкти будуть присвячені 30-річчю Незалежності України.

Приємно, що виготовлення друкованих сувенірів розпочалося саме на Дубенщині

А перший сигнал до цієї співпраці, напевно, прозвучав два роки тому, коли КП «Рівнекнига» зайнялось незвичною для себе, але такою цікавою справою – друкарством. Виготовлення друкованих сувенірів для замовників Рівненської області директор підприємства Олександр Савчук вважає переходом на інший, вищий рівень діяльності і не приховує задоволення від того, що роботу у цій сфері започатковано саме на Дубенщині – у співпраці із Заповідником.

Підписанти договору презентували різні види друкованої продукції:

Перший спільний проєкт 3
  • туристичні магніти, на яких нанесені зображення історичних пам’яток, якими багатий Дубенський край
  • нотатники на крафтовому папері, який уже сам по собі є ексклюзивним штрихом нашої славної минувшини

І вже зроблений перший крок у популяризації об’єктів історико-культурної спадщини Дубенщини

А першим значним кроком у популяризації об’єктів історико-культурної спадщини Дубенщини Леонід Кічатий вважає спільно розроблений настінний перекидний календар на 2021 рік, надрукований теж на крафтовому папері, родзинкою якого є старі фотографії пам’яток древнього Дубна.
«Проєкт, який ми презентуємо сьогодні – то лише початок нашої співпраці з рівненськими колегами», – зауважив директор установи Леонід Кічатий. – Між нами уже є домовленість щодо реалізації проєкту «Замки України», є інші напрацювання. А нашою стратегічною метою є не лише популяризація вітчизняних історичних брендів, але й виховання у підростаючого покоління розуміння, хто вони є і де вони живуть»
Варто згадати про те, що підписаний договір надасть право Заповіднику пропонувати аналогічний вид продукції туристичним об’єктам усіх регіонів України. І ще одна важлива деталь: на усі друковані вироби буде встановлена помірна, а значить і доступна для туриста ціна

Контакти

Логотип заповідника Дубно
Україна, 35600, Рівненська область
місто Дубно, вулиця Замкова, 7a
+380984758621 (каса)
+380965752552 (шлюб)
Email: Напишіть нам!
Web: www.zamokdubno.com.ua

Графік роботи

З 1 квітня працюємо з 9:00 до 18:00 год.
Без обідньої перерви.

Експозиційні та виставкові зали зачиняються за 15 хв до завершення робочого дня.

Вихідні дні: 1 січня, 7 січня та перший день Великодня

Долучайтеся до нас!

© 2024 Дубенський замок
УКФ
Сайт адаптовано за підтримки
«Український культурний фонд».
2021 рік
ХОСТИНГ САЙТІВ